Wedstrijdverslagen seizoen 2001 - 2002

8 september 2001: JOS/Watergraafsmeer 3 – Pancratius zaterdag 3 1-0 (3-1)

Ondanks twee goed verlopen oefenwedstrijden begonnen we de wedstrijd niet goed. JOS was feller, won meer duels en ons elftal leek overlopen te gaan worden. Al snel kwamen we 1-0 achter door een aanval door het midden, wat verdacht op buitenspel leek. Vlak daarna kregen we weer een tegenslag te verduren, want Maikel viel uit met een knieblessure. Mark v B. die de juiste locatie eindelijk had gevonden mocht meehelpen ons in de wedstrijd te knokken. We kregen wat meer grip tot aan de rust. Na de rust lag de 2-0 er al snel in, nadat we op snelheid werden uitgespeeld op het middenveld. Daarna konden we dankzij een betere veldbezetting, veel inzet en strijd toch weer in de wedstrijd komen. Na enkele gewonnen duels kwam de bal bij René die van zijn tegenstander wegdraaide en 2-1 scoorde. Een hard schot van Mark v B. bracht ons dicht bij een puntje, maar het was JOS die de wedstrijd besliste. Eerst haalde Rob de bal nog van de doellijn (of was de bal al een meter achter de doellijn), maar vlak daarna scoorde JOS door de voorgegeven vrije trap in te tikken. De overwinning voor JOS was over de gehele wedstrijd verdiend. Door 90 miinuten scherp en met strijd te spelen, kunnen we thuis wel van deze sportieve tegenstander winnen.

Ronald Bakker

15 september 2001: Pancratius zaterdag 3 – ABN AMRO 3 3-2 (1-2)

Net als een week eerder beginnen we weer dramatisch aan de wedstrijd. Er worden geen duels gewonnen, we stellen ons slecht op en de tegenstander loopt met gemak over ons heen. Voordat we het in de gaten hebben komt ABN AMRO vrij voor ons doel (0-1). Nadat we een beetje op gang zijn gekomen, de posities een beetje hebben gevonden, beginnen we zelf met voetballen. De 1-1 wordt via Erwin ingetikt na een voorzet/schot van Mark van Baar. Vlak voor rust valt een corner van ABN net goed (1-2). Na rust lijkt ABN vermoeider en beheersen wij het spel. We krijgen meer ruimte en creeren kansen. Toch hebben we een penalty na een handsbal. Erwin kan zijn tweede doelpunt scoren, omdat onze Frank de Boer (Wilco) weigert de penalty te nemen. Ronald Veenstra scoort even later vanaf links een prachtig doelpunt over de keeper in de verre hoek (3-2). Nog in de war van zijn mooie doelpunt wil Veenstra in de laatste minuut de rust bewaren door vanaf de middellijn de bal terug te spelen. Dankzij ingrijpen van Erwin houden we de voorsprong vast en halen we de eerste punten in de reserve vierde klasse.

22 september 2001: TABA 2 - Pancratius zaterdag 3 2-3 (1-2)

Met enorm veel geluk beginnen we de wedstrijd precies met 11 spelers. In het begin van de wedstrijd hadden we het weer erg moeilijk. We speelden erg onzuiver en we kwamen redelijk snel op achterstand (1-0). De tegenstander leek veel beter en het zou wel eens een moeilijk dagje kunnen worden. Met veel praten, irritatie en strijd vochten we ons knap terug in de wedstrijd. Na 2 mogelijke penalties krijgen we bij een derde lichte overtreding een strafschop. Brian benutte de penalty en probeerde tegelijk vrienden te maken met enkele opmerkingen tegen Heidi. Dit ging de scheids iets te ver, maar de publiekswissel kwam net op tijd. Na een schot van René rende Maurice met hoge snelheid naar de baI en kon Maurice 1-2 maken (vlak daarvoor was hij met hoge snelheid al geflitst). In de 2e helft maakte René al snel 1-3 uit een mooie vrije trap. Mede door blessures kwamen we wat meer onder druk te staan waardoor de 2-3 valt. Als Rob later geblesseerd uitvalt moeten we met 10 man verder. Mark H. (uitgerust na een blessure en vakantie) is fit en slim (?) genoeg voor een opmerking die niet goed valt waardoor we zelfs met 9 man verder moeten. Met kunst en vliegwerk en een Berlijnse Muur systeem houden we de voorsprong vast. Veel sterkte voor de geblesseerden.

29 september 2001 Volewijckers 2 - Pancratius zaterdag 3 3-1 (2-0)

Met precies 11 man en zonder fatsoenlijke warming-up konden we direct vol aan de bak. Want Volewijckers ging fel en agressief van start en we moesten vanaf het begin naar adem happen. De tegenstander beschikte over snelle en technisch zeer vaardige spelers en de 1-0 was een logisch gevolg van hun overwicht. Uit een fraaie vrije trap maakten zij die 1-0. Aan de andere kant kregen wij ook een vrije trap, maar het fraaie schot van Erwin stierf in schoonheid op de kruising. Wellicht het verschil tussen beide teams die dag. Niet lang daarna scoorden Volewijckers uit een messcherpe counter en miscommunicatie in onze verdediging de 2-0. Langzaam kwamen we wat terug in de wedstrijd en deden tactisch ook wat omzettingen en het was Remco die na goed doorjagen voor de 2-1 zorgde. Tenminste, dat dacht iedereen behalve dan de scheidsrechter die als enige op het veld een handsbal van Remco constateerde. De opdracht in de tweede helft was daardoor ons terug te knokken in de wedstrijd en hopen dat de aansluitingstreffer snel zou vallen. Helaas profiteerde Volewijckers vlak na de rust van onze onoplettendheid bij een corner en werd de 3-0 eenvoudig binnengekopt. Tja, nu zou het wel heel moeilijk worden maar vastberaden deden we wat we konden en nadat René met een strak schot de 3-1 maakte hadden we de tegenstander zowaar onder druk. Eén en ander had als gevolg dat we veel ruimte weggaven en dankzij goed keeperswerk van John en met o.a. met nog wat hulp van de paal werd de eindstand 3-1. Een verdiende overwinning voor Volewijckers want ze hadden deze zaterdag duidelijk het betere team.

Mark Houweling

6 oktober 2001 Pancratius zaterdag 3 – AMVJ 4-0 (2-0)

Met 14 man sterk konden we het opnemen tegen AMVJ en na de tik van vorige week moesten we natuurlijk het zelfvertrouwen terug zien te krijgen door een overwinning. Tegen een zeer jonge ploeg die al snel met 10 man stond door een blessure en geen wissels hadden we het niet bepaald gemakkelijk. Toch was het Remco die de 'jeugdige overmoed' afstrafte en de fout in de verdediging koel binnenschoof. Nadat Brian helaas moest uitvallen met een knieblessure maakte opnieuw Remco 2-0. Uit een pass van Ronald kopte hij simpel binnen. Nu moest AMVJ natuurlijk komen en deed dat ook en met de nodige moeite haalden we de rust met een 2-0 voorsprong. Direct na de rust kreeg AMVJ 2 grote kansen en nadat hun storm een beetje ging liggen onderschepte de voor Remco ingevallen René de bal en rondde af met een stiftje over de keeper. Met deze comfortabele voorsprong op zak konden we de rest van de wedstrijd uitspelen, hoewel AMVJ af en toe venijnig aanzette. 4-0 werd het door opnieuw René op aangeven van Maurice, die in de 2e helft door mede door spierblessures niet kon laten zien dat zijn haarband (vlooienband?) een meerwaarde voor hem is… Gregor profileerde zich in de 2e helft wel nadrukkelijk, wat vorig seizoen ook gebeurde toen er bezoek voor hem kwam, en zijn fraaie rush langs de rechterkant kon hij helaas niet afronden. 4-0 winnen van jonge voetballers met conditie en loopvermogen en techniek van minimaal 2 keer trainen in de week is al met al een zeer nuttige overwinning. Hopelijk kunnen we de lijn volgende week tegen WVHEDW doorzetten!

13 oktober 2001: WV-HEDW 8 - Pancratius zaterdag 3 2-2 (1-2)

Op het terrein waar we een paar maanden eerder een zwaar bevochten overwinning behaalden, konden we door files en gebrek aan kleedkamers een half uurtje later aan de wedstrijd beginnen. Ondanks vele afwezigen door blessures, vakantie en werk, begonnen we redelijk aan de wedstrijd. Soms dreigde ons middenveld wat overlopen te worden, maar door onze sterke verdediging waren we toch wel sterker. Uit een opgezette aanval die begon bij Hans kon Danny scoren (0-1). Redelijk snel daarna verloren we de bal tijdens een counter en kon WV-HEDW vrij voor onze keeper inschieten (1-1). In de laatste minuut voor rust, scoorde Guus nadat de voormalig keeper van Pancratius 1 bij WV-HEDW de bal uit zijn handen liet schieten (1-2). In de 2e helft kregen we het toch weer moeilijk door meerdere blessures, positiewisselingen en conditiegebrek. Onze verdediging geeft gelukkig weinig kansen weg. De vrije trap die in de laatste minuut strak over de muur in de verre hoek viel, was dan ook een tegenvaller (2-2). Toch vind ik dat we met het aantal blessures fatsoenlijk gespeeld hebben. Ik wens de geblesseerden hierbij veel sterkte met het herstel!

20 oktober 2001 Pancratius zaterdag 3 – HBOK 3 1-3 (1-1)

Eindelijk met een voldoende aantal spelers die op tijd waren, en dan ontbreekt de scheids. Volgende week is hij er gelukkig weer. De wedstrijd begon tussen het lange gras met veel moeite. HBOK begon sterker en onze verdediging moest kansen weggeven. De 0-1 was verdiend na een counter. Na weer wakker te zijn geworden kwamen we terug en uit een pass van René kon Wilco alleen op de keeper aflopen en scoren (1-1). Vlak daarna speelde Remco uit een counter ook nog 2 man en de keeper uit, maar iemand kon op de lijn redden. Andere kansen werden niet goed uitgespeeld. Na de rust was Hans gelukkig bereid om te fluiten. We begonnen de 2e helft rommelig en slap en werden ver teruggedrongen. Nadat John een penalty klem pakte en nog een onmogelijke redding verrichte, gebeurde het onvermijdelijke. HBOK scoorde in korte tijd 2 keer uit fouten in onze verdediging (1-3). Ook nadat Hans de voor hem bekende rode kaart trok voor een speler van HBOK waren wij niet bij machte om te scoren. Ondanks enkele goede schoten van o.a. René, Remco en Ronald (paal) bleef het bij 1-3. De nederlaag was terecht. Hans heeft naar onze mening goed gefloten en minstens beter als dat wij voetbalden!!! Dinsdag misschien eens een keer op conditie trainen met ons vaste eigen groepje!!!

Ronald Bakker/Mark Houweling

Pancratius zaterdag 3 – OSC 2 4-6 (2-3)

Na de zeperd van vorige week moesten we nu het e.e.a. rechtzetten tegen de medekoploper OSC. Met een selectie van 13 man sterk, dus op de geblesseerden Maikel, Rob en Brian na, zouden we vandaag de punten moeten behalen. Helaas kwam onze scheidsrechter Arie opnieuw niet opdagen en moest alleskunner Ronald de fluit ter hand nemen en na een rommelige warming-up begonnen wij aan de wedstrijd. De tegenstander bleek over een ervaren, goed en geraffineerd team te beschikken en omdat wij weer eens niet scherp genoeg begonnen stonden we alweer vrij vroeg in de wedstrijd op 0-1. Hoewel we voetballend gezien goed meededen werden de fouten bij ons koel afgestraft en zo stond het na nauwelijks een half uurtje voetballen 0-3. Na een goede aanval scoorde Remco met een fraaie lob over de keeper een hoopgevende 1-3. Diezelfde Remco stond aan de basis van de 2-3, die via Mark H. en Maurice gescoord werd door Guus. Na de rust moesten we furieus van start en met Wilco in de ploeg voor Guus waardoor Gregor rechtsback werd het uiteindelijk een doelpuntenfestival. Eerst maakten we via André een verdiende 3-3, maar helaas viel de beslissende goal aan de andere kant en kwamen we die klap niet meer te boven. Opnieuw werden de fouten simpel afgestraft en liep OSC uit naar 3-6 mede omdat het geloof erin bij ons weg was. René maakte met een fraai schot in de bovenhoek nog wel 4-6 en dat werd uiteindelijk de (terechte) uitslag. OSC beschikt over een goede ploeg met spitsen die er duidelijk bovenuit steken en wij maakten weer eens teveel fouten die ons de nederlaag bezorgden. Volgende week naar Diemen maar weer eens de broodnodige punten gaan pakken!

3 november 2001 Diemen 3 - Pancratius 3 : 0-7

Op papier niet de sterkste tegenstander uit de poule. Dat bleek al snel uit de voorsprong die we behaalden. We hebben er lang op gewacht, maar eindelijk kunnen we een doelpunt op naam van onze regelnicht en kapitein van ons schip,Ronald Bakker, noteren. Door de zeilen
niet te laten vieren en te blijven combineren stonden we met rust 0-3 voor. 0-1 door een schot van de kapitein, 0-2 door een wonderschoon stiffie van ondergetekende en 0-3 door een krachtige kopbal van matroos Chris, vanuit een zuivere geschoten corner.
De tweede helft begon met een seconde of 2 oponthoudt omdat de scheepsknecht van de kapitein, Maussie zijn drankmisbruik van de vorige avond overboord moest persen. Vanaf dat moment stond de wind naar voren en stonden de kanonnen op scherp.De vloot bleef voetballen. 4 doelpunten konden we bijschrijven in de tweede helft. de volgorde ben ik effe kwijt, maar het waren 2x Maussie, 1x Chris, 1x door de mast op links half, Wilco.
Volgende week de tanden weer op elkaar, AFC komt ons opzoeken.

off-vizier Rene

10 november 2001 Pancratius 3 - AFC 4 : 1-2 (1-1)

Vorige week hadden we de zeilen bijgezet. nu moest blijken of de combinaties zijn blijven hangen. de opening was voor ons. een corner van onze 'Jack de Gier' Remco belandde in vogelvlucht op het hoofd van onze zwevende ' Frans adelaar' Wilco. Daarna werden we heel slordig en lieten we de vleugels een beetje teveel hangen. AFC werd sterker en kon scoren uit een onoplettend moment in onze verdediging. de spits stond zo vrij als een vogel en kopte beheerst in. 1-1.(waar was onze Ferry de Haan) De tweede helft was niet veel beter als de eerste. Als blinde vinken verspeelden we de bal veel te vaak. het bleek geen eitje, helemaal niet toen AFC fluitend de 2-1 kon maken na een foutje in de verdediging. wij misten een 'johan Vogel' en een ''Marciano Vink'' om het spel te maken. volgende keer iets nauwkeuriger overspelen en dan komt alles op zijn pootjes terecht.
Rene ( alias gert-jan duif)

17 november 2001 rapiditas zat. 3 - pancratius zat. 3: 2-4

Het werd weer tijd om een wedstrijd te winnen. tegen deze tegenstander besloten we 4-3-3 te spelen. dat pakte niet verkeerd uit. een tweetjes vonden plaats en we creëerden een aantal mogelijkheden. een kans werd benut door remco, maar het was niet te voorkomen dat we met 1-1 moesten rusten, enige ruimte werd weggegeven. Na rust begonnen we verslapt te voetballen. als we de wedstrijd moeten maken maken we die niet, maar dan we maken het onszelf moeilijk. paasjes komen niet aan, onzorgvuldig voetbal. Rapiditas maakte daar gebruik van en kwam 2-1 voor. tijd om wat terug te doen. er lag veel ruimte achter de defensie van hun, maar er werd veel buitenspel gegeven. een pass van Andre op Rene, via een kluts met de keeper voor de voeten van wilco en het was 2-2. we kregen wat vertrouwen terug en het was ariba, ariba ANDRE!! die voor 3-2 zorgde. het laatste doelpunt kwam tot stand doordat rene op links goed doorging en mooi breed legde op MARK HOUWELING, jawel onze stopper die eenvoudig en beheerst de bal binnentikte en de eindstand bepaalde op 2-4.

René

8 december 2001 Pancratius 3 – JOS/Watergraafsmeer 3

Geen verslag meer aanwezig. De uitslag was waarschijnlijk 1-1.
19 januari 2002 ABN-AMRO 3 - Pancratius 3 1-3 Rene, Remco, Maurice

De eerste wedstrijd na de winterstop. dat kon je merken want de passes waren niet echt zuiver, maar desondanks konden we abn genoeg tegenstand bieden. we kwamen 1-0 voor en daarna hadden we wat moeite om de bal weg te krijgen en we konden niet voorkomen dat we met 1-1 de rust in gingen. De tweede helft vond ik dat we beter in het spel zaten.door een individuele actie van onze spits kwamen we op 2-1. dit gaven we niet uit handen en de wedstrijd werd definitief beslist door maurice, die eindelijk het net weer wist te vinden. de beer is los. Een verdiende overwinning en dat geeft de burger moed voor de volgende partij.

Rene

26 januari 2002 Pancratius 3- TABA 2 5-1 (2-1) rene 3x, andre 2x

De vraag was of de wedstrijd wel door zou gaan. het was nat en er stond veel wind. niet afeglast en dat deed mij deugd. In de eerste helft had de tegenstander de wind in de zeilen. ze presteerden het om remco het veld uit te schoppen, zodat onze ondersteunende dienst ingeschakeld werd om remco te assisteren naar de kleedkamers. dat bleek ronald te zijn, de bijna spelbepalende middenvelder. met 10 man verder en ja hoor 1-0 achter. dat kon ik niet verkroppen dus ik besloot de eerste de beste bal die ik bij de zestien in mijn voeten kreeg met wind tegen maar in de hoek te schuiven. 1-1 en de toon was gezet. Taba had wind mee en hoge ballen vangen veel wind. dus 9 van de 10 passes werden voor ons een doeltrap. Ze werden een moment nog gevaarlijk maar onze betrouwbare sluitpost, kon voorkomen dat we 2-1 achterkwamen. de goden waren met ons, omdat Andre een geweldige actie in het strafschopgebied afrondde met een droge schuiver in de hoek. met 2-1 naar de thee. na rust werd het weer nog onstuimiger, dat werkte in ons voordeel want al snel kwamen we op 3-1 en de wedstrijd was gespeeld. de tepels van ronald veenstra werden steeds harder, dat werpten zijn vruchten af, want snel volgde de 4-1 door een sublieme lob van andre. even daarna dacht de keep, laat ik eens blunderen, waarschijnlijk afgeleid door ronald veenstra en de bal vloog onder zijn handen door, na een schot van mij, 5-1. de tegenstander had er genoeg van en in overleg hebben we de wedstrijd voortijdig beeindigd. Ik wens samen met de rest van de ploeg ook remco een snel herstel toe!!

Rene

9 februari 2002 Pancratius 3 - Volewijckers zat. 2 0-2 (0-2)
De best voetballende ploeg in de poule. Dat merkten we gelijk, omdat we meteen achteruit gedrukt werden. je kon merken dat we een beetje bang waren voor ze. we gingen niet vol de duels in, maar waren erg afwachtend. Door de ruimte die we ze gaven konden ze makkelijk op 0-1 komen. Na dat doelpunt kwamen wij iets beter in de wedtsrijd. We kregen toch een paar kansjes. Chris kon 2 keer uithalen op het doel, maar zijn schoten werden gekeerd door de keeper. Maurice had ook niet echt geluk met de afwerking op het doel, zijn schot ging rakelings naast. We gingen rusten met 0-2 achterstand door een mooie lob van hun spits. De tweede helft speelde we met een meer aanvallende opstelling. Dan zou je zeggen we kunnen meer aanvallen. Helaas, ze hadden ons gewoon in de broekzak. In deze helft kon je duidelijk het verschil zien tussen beide teams. zij loste alles voetballend op en daardoor konden we niks meer forceren. Een "omhaal" van Maurice was het enige hoogtepunt uit deze helft. Toch in de tweede helft de nul gehouden, mede door uitstekend keeperswerk van John. Volewijckers ging verdiend naar huis met de drie punten. Met 8 invallers denk ik dat we het niet onverdienstelijk hebben gedaan.
Rene

16 februari 2002 AMVJ zat 3 - Pancratius zat. 3 (1-1) 1-2 Andre 1x, Rene 1x

De tegenstander was gemiddeld 10 jaar jonger, maar dat hadden we thuis al ondervonden, ze waren sneller, behendiger, maar konden hun overwicht niet in doelpunten uitdrukken, wij wel, we wonnen met 4-0. Dus echt kansloos rekende ik ons vandaag ook niet en terecht.
De beste kansen in de eerste helft waren voor ons, want er lag veel ruimte achter hun verdediging. Een pas van Erwin op Andre ( die naar mijn mening een metertje buitenspel stond, ze hadden geen grens dus helaas voor hun) en Andre maakte kalmpjes de 0-1.
Met de andere kansen deden we niks. AMVJ kon in deze wedstrijd hun overwicht niet uitdrukken in doelpunten. ze creerden gewoon geen kansen. Een foutje van onze normaal betrouwbare Big John werd meedogenloos afgestraft, 1-1 de rust in. De tweede helft kregen we het moeilijk. De aanvallen van ons werden spaarzamer dus we kwamen er niet meer uit. Toch konden we een 2-1 voorsprong behalen door één van de spaarzame momenten voor het doel van AMVJ. Daarna probeerde de tegenstander ons uit de wedstrijd te halen door hun mond te gebruiken, echter wij hielden stand en gingen met 3 punten naar huis. We blijven in de race voor misschien wel een derde plaats.

René

2 maart 2002 Pancratius 3 - WV-HEDW 8 (1-0) 3-0 Maurice, Andre, Wilco

Al snel was te zien dat deze tegenstander niet gelijkwaardig was. Door slordig voetbal van onze kant duurde het even, voordat we gevaarlijk konden worden. één-twéétje van Maurice en Andre gaf Maurice de gelegenheid de 1-0 in te tikken. Hij verzuimde echter. Daarna maakte hij het goed door volgende kans wel binnen te schieten. WVHEDW deed niet meer mee, ze dwongen niks af bij ons. De vraag was hoe groot de uitslag in de tweede helft werd.
Die tweede helft was voetballend niet best, de gemakzucht sloop in de ploeg. Toch hielden we genoeg ruimte om aan te vallen, maar misschien kozen we niet altijd de goede oplossing. Het was Wilco die de juiste oplossing had met een pegel in de linker bovenhoek. Wat was die hard zeg! Het valt me mee dat het doel nog overeind stond. Andre tilde de stand naar 3-0 door een individuele actie en Rene wilde niet meewerken aan een hogere stand, was het de nonchalance of de verzorgster? Kansen voor een grotere uitslag genoeg!!!! Wisten jullie dat Ronald Veenstra een nieuw middel voor zijn haar heeft ontdekt; Hydrogel tegen JEUGDPUISTJES. wat heeft hij gedaan? iemand kwam logeren en vergat een tube gel mee te nemen naar huis. Ronald denkt, die maak ik wel op, en smeert het elke dag in zijn HAAR! Alleen één ding; het bleek hydrogel tegen JEUGDPUISTJES te zijn. Maxima zou zeggen: Ronald is een beetje dom......

René

16 maart 2002 OSC 2 - Pancratius 3 (0-2) 5-3 Rene, Wilco, Jordy

En wedstrijd van de stakkers. Dat geldt voor beide kanten, want het was een erg beladen duel; voor OSC stonden drie belangrijke 3 punten op het spel en wij hadden nog wat recht te zetten van de thuiswedstrijd. De eerste helft begonnen we gewoon goed aan de wedstrijd. Ze hadden het heel erg moeilijk met ons, want zij wilden erg graag aanvallen en dat gaf ons de gelegenheid om de ruimte te benutten bij hun verdediging. de 0-1 kwam uit een gericht geschoten vrije trap in de korte hoek. de 0-2 kwam uit een corner die werd binnengewerkt door Wilco. Na die 2-0 kreeg OSC een LEGIO!!! aan kansen, die er niet in wilden, mede dankzij puik keeperswerk van John, die ons in de wedstrijd hield. Helaas werd de tweede helft anders. Al snel kwam OSC terug in de wedstrijd door een snelle tegentreffer en toen knakte er bij ons wat, want we kwamen er niet meer uit. Een handsbal die alleen de scheids had gezien voor OSC was het werkelijke breekpunt. De stakker miste, want John pareerde de bal zoals Van Breukelen op het EK 88 ( alleen de hoek was anders) en op dat moment liep de wedstrijd uit de hand; captain Bakker was erg mondig zoals altijd en bleef herhalen dat de penaltynemer een stakker was. dit viel niet in goede aarde en het gevolg was een opstootje waarbij Bakker een rechtse direkte uitdeelde aan zijn opponent. Tyson kon hier nog wat van leren. We konden niet voorkomen dat daarna wel gemakkelijk Osc uitliep tot 5-2. De verzachtende omstandigheid was dat wij vlak voor tijd 5-3 maakte. Uiteindelijk gingen wij naar huis zonder punten. Wie zijn nu de stakkers? Absolute man van de wedstrijd: John Heemskerk!