Dat is logisch!
SELECTIE 2012 - 2013
Mark H Spijkerharde verdediger die je maar beter in je eigen team kunt hebben. Maak hem vooral niet boos. Ook sterk als keeper. Helaas ook blessuregevoelig. Gouden Schoen winnaar 2003-2004, gedeeld tweede in 2004 - 2005 en 2x derde in 2005 - 2006 en 2006 - 2007. Specialiteit slidings en schouder uit de kom.
Ronald Verdedigende middenvelder, aanvoerder en gaatjesdichter op het middenveld. Tevens scheidsrechter, regelneef en altijd beschikbaar voor lange telefoon-gesprekken. Wat doet hij eigenlijk niet voor het team? Gedeeld tweede in 2004 - 2005 Gouden Schoen verkiezing.
Maikel Gaatjesdichter in de verdediging en inschuivende verdediger. Goed voetbalinzicht en sterke passing. Gastspeler in 2000 en toegevoegd aan de selectie in 2000 en inmiddels niet meer weg te denken uit de verdediging. Zijn Roti is een waar begrip tijdens de weekendjes!
Hans Harde verdediger met gepantserd schild om zich heen. Kiest vooral mondeling direct de tegenaanval en is gek op slidings op een verregend trainingsveld. Boven de 50 jaar en niet kapot te krijgen. Vervelende tegenstanders krijgen nog wel eens een opvoedkundig tikje.
Mark van B Kan alleen spelen als voorstopper, maar doet dit dan ook erg goed. In het seizoen 2000 - 2001, 2002 - 2003 en 2012 - 2013 winnaar van de 'speler van het jaar trofee'. Berucht door zijn slidings en onverzettelijkheid en zijn buitenkantje rechts, waarmee hij meestal vliegtuigen probeert neer te schieten. Gestopt vanwege de oppas. Maar nu gelukkig weer terug te vinden op de velden...
André Technische en balvaste middenvelder of spits. Komt moeilijk op gang na een zware avond en kan omvallen op snelheid. Maar geef hem een ijskouwe en hij tikt hem weg voor je er erg in hebt. Winnaar van de Gouden Schoen in 2005 - 2006 en gedeeld topscorer in dat seizoen. Topscorer met maar liefst 26 goals in het seizoen 2007 - 2008 en prolongeerde dit in seizoen 2008 - 2009 met 18 treffers.
Mark K De derde Mark op rij die voorstopper van origine is. Sinds 2005 bij de selectie. Drie keer winnaar van de gouden schoen en onze aanvoerder. Bijna de enige kopper in de selectie en in het bezit van een legendarische sliding.
René Jeugd van het team en speelt onder dispensatie tot zijn studie is afgerond. Verkoopt tussendoor laptoptassen. Ideale middenvelder of toch een aanvaller. Groot loopvermogen en een heerlijke medespeler tot het wit hem voor de ogen ziet.
Willem Een van de broers van Maikel. Als een speler van zijn kaliber na een jarenlange lobby vrijkomt van WVHEDW, slaan wij natuurlijk onmiddellijk toe. Het voordeel daarbij is ook nog dat, als Maikel aan het basketballen is in Urk, Groningen of Den Helder, er toch een Macintosh op het veld staat.
Edu De boerman van Maikel! Tijdens de trainingen liet hij zijn grote kwaliteiten al zien. Deze multifunctionele speler is na zware onderhandelingen transfervrij overgenomen van SDZ. Heeft altijd spullen genoeg in zijn tas. Ben je wat vergeten? Vraag het Edu. Alleen al vanwege het feit dat hij wel van een 'klein drankje' houdt, past hij goed binnen het team.
Jacob Nieuw in ons team gekomen in 2011 op een van de meest cruciale posities: de keeper. Onze keeperskerkhof kent grote namen als John H. en Edwin C. Jakob is zeker net zo goed. We gaan ervan uit dat hij heel wat seizoenen gaat spelen bij ons. Af en toe kapt hij een mannetje uit en dan hebben we wel eens een tegengoal. Ondanks zijn foute teamvoorkeur zijn wij heel blij met hem.
Jos Deze verdediger/middenvelder, met Swift-roots, traint alweer een paar jaar mee. Incidenteel deed hij al een wedstrijdje mee. Brucht om zijn slidings, tackles en onverzettelijkheid. Ook wel de eenmansverdediging genoemd. Soms houdt hij wel de bal lang bij zich... In 2011 heeft hij de knoop doorgehakt en is lid geworden van ons team en daar zijn we heel blij mee.
Ramon Deze banketbakker bakt er altijd wat van. Van de zaal naar de groene zoden valt altijd tegen. Altijd in voor een grapje. Mattie van Wilhelm.
Gedreven en overal inzetbaar.
Remco Fanatieke aanvaller zonder angst. Sterk in kaatsen en scoren. Gedeeld topscorer in 2000 - 2001 en topscorer in 2003 - 2004, 2004 - 2005 en 2006 - 2007. Heeft een hekel aan shirtjes met knoopjes en heeft nu een kaalgeschoren hoofd.
Theo Theonardo. Senior van de selectie en lijkt alleen maar beter te worden. Heeft met afstand het hoogste scoringsgemiddelde van het team in wedstrijden en op trainingen. Scoort altijd, overal en tegen iedereen. Bitterballen halen is zijn specialiteit en een colaatje vieux zijn levensmotto. Heeft TomTom nodig op vakantieparken en schijnt aandelen in de Chinese restaurantmaffia te hebben.
Frank Tekst onder censuur, in verband met snel gepikeerd raken. Is echter de webmaster en oordeel dus zelf over de hoge kwaliteit van de website. Altijd trouw aanwezig en is de scheidsrechter bij onze thuiswedstrijden. Fluit en vlagt altijd eerlijk en geconcentreerd. Doet soms zijn minuutjes mee en spartelt dan van enthousiasme.
DE REST VAN DE GROTE FAMILIE
René

Technische linksbuiten die gek was op poorten en stiften. Scoorde veel en was een typische linksbuiten. Gedeeld topscorer in 2000 - 2001 en topscorer in 2001 - 2002. Kocht zijn voetbalspullen graag in op E-bay en Marktplaats, inzetbaar als keeper, waarbij hij graag een mannetje passeerde in de eigen zestien.
Ongeywijfeld in een ander universum naar alle waarschijlijkheid weer actief.

Awet Technische middenvelder met scorend vermogen. Allround en daarom vaak op het middenveld i.p.v. op zijn geliefde spitspositie. Toegevoegd aan de selectie in 2002. Tweede in de eindstand beste speler van het seizoen 2002 - 2003, net als in 2006 - 2007 en 2007 - 2008. Wil alleen centraal spelen en belooft eeuwig te komen trainen op dinsdag.
Rolf De Pancratius zondag-selectie was geen uitdaging meer voor hem.
Hij kwam meetrainen met ons en voor hij het wist voetbalde hij op zaterdag mee op ons hogere niveau. Won in 2011 gelijk maar even de Gouden Schoen en deed in 2012 dunnetjes over. Onze studerende Marathonman is de drijvende kracht op het middenveld en de enige echte linkspoot in de selectie.
We voorspellen dat hij ook de komende jaren de Gouden Schoen niet meer wint en want hij voetbalt nu voor WVHEDW daarbij een complete Icewatch collectie.
Mark M Zoon van Robbie die al weer aardig wat wedstrijden op zijn naam heeft staan bij ons. Moest zich vroeger wel omkleden op het veld, omdat de trainer van de A1 het niet mocht zien dat hij bij ons meedeed.
Mark is dit seizoen bijna iedere wedstrijd een rots in de branding naast één van de andere Marken. Voetbalt sinds 2012 in het eerste bij RKAVIC op zaterdag met zijn mattie Mitchel.
Ronnie Draaitol van 1 meter 25 hoog, maar niet te verdedigen, gek op panna's en loopt er zelf ook onderdoor. Wil geen tonnetje worden. Draait iedere tegenstander dol en ook op de trainingsavond. Sinds 2008 na een jaar lang wedstrijdanalyses bij de selectie. Winnaar van de Gouden Schoen verkiezing 2008 - 2009.
Walter Centrale middenvelder met soms slappe benen. Van Duitse origine en uit Sint Maarten, dus wat van ver komt moet goed zijn. Altijd enthousiast om te voetballen, met 3 kinderen komt hij wel af en toe tijd te kort. Heeft de selectie versterkt sinds seizoen 2005 - 2006. Na een kort lokaal uitstapje weer terug in 2008. Richt zich vanaf 2011 weer op zijn gezin.
John Geweldige keeper die vooral erg sterk is op de lijn en het roepen van
JA JA. In het seizoen 2001 - 2002 winnaar van de 'speler van het jaar trofee'. Noodgedwongen gestopt in het seizoen 2006 - 2007 wegens een zware knieblessure. Favoriete bier was Palm.
Maurice Snelle spits, goalgetter en hertjesjager. Topscorer in 1999-2000. Stond droog van december 2002 tot april 2004. Scoren op het veld is toch wat anders dan tijdens stappen. Helaas sinds 2005 langdurig uitgeschakeld vanwege een knieblessure. Wel altijd langs de lijn te vinden en de tegenstander ontregelend met de uitspraak: Ze weten het niet meer!
Erwin Middenvelder met een sterke lange pass en een hard schot. Vooral bekend om het werken met zijn handjes, ellebogen en piercings. Voorkeur voor roze. Neemt de vrije trappen en penalties. Gouden Schoen winnaar 2004 - 2005! Gestopt om te golf te gaan spelen...
Wilco Boomlange middenvelder die weinigen zullen vergeten, vooral als ze achter het standbeentje zijn gepasseerd. Lang, snel en STERK. Komt meestal direct van de stucbeurs en wil alle ballen hebben. Wegens blessures en stucwerkzaamheden gestopt. Sponsor van het team.
Emile Aanvaller met scorend vermogen. Enorm fanatiek. Toegevoegd aan de selectie in 2002. Erg fanatiek. Topscorer van het seizoen 2002-2003. En zeer fanatiek. Sinds januari 2005 zwaar geblesseerd aan zijn meniscus!
Was weer bezig met een comeback en door werkzaamheden voor onze Koninklijke Marine 1 keer in de 2 weken te vinden op de velden.
In 2010 definitief gestopt na een vervelende knieblessure.
Brian Geweldige middenvelder geteisterd door blessures. Gek op duels winnen en hoekvlaggen. Winnaar van de Speler van het jaar trofee 1999 - 2000. Gestopt door blessures in 2002. Comeback van The Legend werd in 2005 teniet gedaan door De Germaan!
Raymond Sinds 2008 bij de selectie na een aantal trainingen. Stuurt meestal kwartier voor de wedstrijd een sms dat hij in de buurt is, maar in het veld staat hij er zeker! Centrale posities op het veld en gaat voorop in de duels.
Rob Slimme verdediger die je het leven zuur kan maken en je uit de wedstrijd kan praten. Gestopt door blessure in 2002. Zoon Mark heeft inmiddels al een aantal wedstrijden meegedaan. Gaat trouw mee op weekendjes voor de porno en het pokeren.
Martijn Vaste supporter zonder dat hij ons support. Gelukkig wel altijd een voorname gast in het weekendje en bij het etentje. Scoort er dan op los bij de vrouwen…
Dereck Ook al een vaste supporter zonder dat hij ons support. Gelukkig wel altijd een voorname gast in het weekendje en bij het etentje. Legendarisch om zijn schop tegen Emile die onderste boven vloog…
Frans Superspits, maar vindt helaas dat hij moet gaan tennissen. Voetbal-enthousiasme straalt echter van hem en heerlijke speler om in je team te hebben. Speelt altijd fair en maakt altijd goals door zijn fantastische schot.
Jerry Wint elke partij op de training (zegt hij), maar telt niet eens meer mee in de zaal. Maakt meters op de training en zit meestal op de bank in de zaal. Slimme voetballer die graag wil, maar helaas moet hij vaak werken.  
Michael Niet van de bal te krijgen, blijft kappen en draaien en heerlijke teamspeler. Kan nog veel meer dan hij zelf vindt en altijd welkom om mee te doen. Komt trouw op de training, nu nog op de zaterdag...
Joao Ook al weer een prima keeper, die helaas niet altijd kan. Stille kracht die zijn taak meer dan voortreffelijk doet. Behalve als iemand Jos roept in plaats van los. Niet te verwarren met Dries...  
Ton Enthousiaste en uitstekende voetballer die er bij is gekomen door de dinsdagavond mee te trainen. Helaas werken zijn ledematen niet altijd mee en is hij er niet altijd bij om in te vallen op de zaterdag
Erwin Speler met een Pancratius en tafeltennisverleden binnen het team. Uitstekende laatste man met nog altijd groot inzicht in het spelletje. Dat hij ook marathons loopt zie je er niet altijd vanaf in het veld.
Raymond Graatmagere, maar supersnelle echte linkspoot. Wacht zijn kansjes af en daagt graag zijn rechtstreekse tegenstander uit. Heel irritant.
Nielson Was ook doelman van de selectie. Pakt onmogelijke ballen, maar heeft soms ook last een te hete bal. Zijn broodje bal houdt hij wel altijd stevig vast, net als zijn joint. Van 2007 tot en met 2009 bij de selectie. Een slepende knieblessure betekende het einde van keepersloopbaan.
Stefan In 2005 - 2006 als gastspeler aan de selectie toegevoegd. Onverzettelijk in de duels, aan de conditie wordt volgens eigen zeggen gewerkt. In het bezit van het Nederlands record Niezen na afloop van de wedstrijd. Hij komt pas later in de wedstrijd op stoom en is dan niet te houden, maar heeft soms moeite om de eerste minuten vol te houden.
Edwin Deze sinaasappelman - voor intimi Coers - was een van onze keepers. Kan tegenwoordig bijna niet meer vawage terugkerend blessureleed en kinderen. Maar, als hij er dan was, werden we prima verzorgd. Uitstekende keeper met enorme passie voor het team!
Jordy Praatgrage verdediger die nogal eens moeite heeft met ingooien tussen het praten door. Kopsterk en ook inzetbaar als linksbuiten. Gastspeler in 2001 en toegevoegd aan de selectie in 2002. Na een blessure sprint hij meestal van het veld. Is niet meer actief als voetballer.
Gregor Technische middenvelder die moeilijk van de bal is te krijgen. Toegevoegd aan de selectie in 2000. Inmiddels omgeschoold tot linksback, nu nog genoeg lucht voor de gehele wedstrijd. Inmiddels wel eindelijk gescoord! Tweede in eindstand beste speler 2003 - 2004. Gestopt in 2006.
Milan Onze eigen Hatem Trabelsi. Ook wel bekend als Roderick. Houdt niet van koppen, wel van lange rushes. Na Pancratius weekenden zijn stem kwijt. Houdt van SpareRibs.  Gestopt sinds 2006.
Frans Uyl Waste de voetbalspullen en is al diverse keren scheidsrechter en grensrechter geweest bij ons team. Kan wat negatief langs de lijn zijn ongenoegen over ons vertoonde spel uiten. Maar na een glas cola is alles weer goed.
Guus Snelle allrounder met soms een 'kut'bal. Speelt fair en wil altijd voetballen. Voor de wedstrijd altijd koffie zwart en 2 broodjes kaas. Heeft een onderbroekenprobleem en voetbalt vaak in een andere zone dan de rest van het team. Dat komt omdat wij een ander voetbalboek hebben gelezen.
Edwin In 2005 - 2006 als gastspeler aan de selectie toegevoegd. Zwager van Mark Koot en rustige, goede voetballer met een af en toe een onwillige knie en te druk werk. Op de trainingen bewees hij zich wekelijks en heeft al een paar wedstrijden meegedaan. Daar houdt het dan ook wel mee op. Niet meer actief als voetballer bij ons.
Zacharias Intelligente en technisch zeer vaardige middenvelder met groot hart.
In zijn debuutwedstrijd heeft hij zichzelf op de kaart gezet.
Copyright 2015 MF. All Rights Reserved.
Koppelingen enzo Homepage van Pancratius ARCHIEF